Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών του e-shop ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.  Το κόστος την υπηρεσίας είναι 2,5€.  Αν επιθυμείτε το πακέτο να έρθει στον χώρο σας με την μέθοδο της αντικαταβολής διαλέξτε την επιλογή “Παράδοση με αντικαταβολή”

2. Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών πληρωμών.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR90 0172 1250 0051 2508 4444 834

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@kentro-lampas.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 210-8547786

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking της ίδιας τράπεζας, δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδο τραπεζικής συναλλαγής. Αν επιλέξετε την κατάθεση μέσω Web Banking διαφορετικής τράπεζας εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της επιχείρηση μας, επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα τραπέζης ( στην επιλογή επιβάρυνσης εξόδων, επιλέγετε να σας επιβαρύνουν όλα τα έξοδο για τη συναλλαγή ).

3. Μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, τύπου VISA, MasterCard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, Θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.
Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται μέσω της τράπεζας Πειραιώς, από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, με κρυπτογράφηση.
Κανένα στοιχείο οποιασδήποτε κάρτας, δεν αποθηκεύεται στο σέρβερ του kentro-lampas.gr

preloader